Falešná humrová pomazánka

Falešná humrová pomazánka
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Filety vaříme v osolené vodě, po vychladnutí je rozmačkáme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, a ochutíme citronem, špetkou cukru a…

Ingredience aneb co potřebujete

filé
sůl
majonéza
bílý jogurt
citron
cukr
worchesterová omáčka

Postup vaření podle receptu

Oslazené filé uvaříme ve vodě, po vychladnutí ho rozmělníme vidličkou, smícháme s majonézou a bílým jogurtem, a dochutíme citronovou šťávou, špetkou cukru a kapkou worcesterské omáčky.

Co jste ještě nevěděli o receptu Falešná humrová pomazánka

Falešná humrová pomazánka je oblíbený český pokrm, který skvěle nahradí drahé humrové speciality. Její příprava je jednoduchá, stačí smíchat mleté mušle, nebo i jinou rybu, s majonézou, hořčicí a kořením podle chuti. Tento delikátní pokrm se podává na chlebu nebo jako součást jednohubek, což z něj činí ideální volbu na oslavy a večírky. Je oblíbený díky své výhodné ceně a chutné, krémové konzistenci, která si zamiluje každý milovník mořských plodů.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.5/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pomazánka
Štítky: svačina, ryby, vaření, snadné, rychlé, běžný den, večeře, slané, česká, snadný, pro začátečníky, pomazánky, snídaně, rybí, treska

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Falešná humrová pomazánka.

Přidat komentář