Tvarohová pomazánka s řeřichou

Z másla, tvarohu a smetany vytvoříme hladký krém, který podle potřeby osolíme a smícháme se zelenými listy řeřichy. Nejlépe se pomazánka podává na tmavém pečivu.
Ingredience aneb co potřebujete
250 g tvarohu (ve vaničce)
1 pomazánkové máslo bez příchutě
1 vanička řeřichy - viz foto
3 lžíce smetany - možno vynechat
sůl
Postup vaření podle receptu
Z másla, tvarohu a smetany připravíme hladký krém, který osolíme podle chuti a smícháme se zelenými lístky řeřichy. Tato pomazánka chutná nejlépe na tmavém chlebu.
Co jste ještě nevěděli o receptu Tvarohová pomazánka s řeřichou
Tvarohová pomazánka s řeřichou je zdravý a chutný pokrm, který se snadno připravuje. Hlavními ingrediencemi jsou jemný tvaroh, čerstvá řeřicha a koření podle chuti. Tato pomazánka nabízí osvěžující chuť a je skvělou volbou na chlebíčky, bagety nebo jako dip k zelenině. Řeřicha navíc dodává nádech pikantnosti a je bohatá na vitamíny. Připravte si tuto inspirativní pomazánku jako lehkou svačinu nebo občerstvení na oslavy a potěšte své hosty zdravou pochoutkou!