Salámová pomazánka

Salámová pomazánka
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Salámová pomazánka je vhodná na všechny druhy chlebíčků.

Ingredience aneb co potřebujete

10 dkg šunkový salám
2 ks vejce natvrdo
1 ks menší cibule
4 - 5 ks tavený sýr
1 lžička plnotučná hořčice
1-2 lžic majonéza

Postup vaření podle receptu

Šunkový salám, cibuli a vejce uvařená natvrdo nakrájíme na malé kostičky.

Do misky dáme salám, cibuli, sýr, majonézu a hořčici. Dobře promícháme.

Salámovou pomazánku necháme v lednici vychladnout a můžeme podávat.

Co jste ještě nevěděli o receptu Salámová pomazánka

Salámová pomazánka je oblíbený pokrm v české kuchyni. Její příprava je jednoduchá a rychlá, což ji činí ideální volbou pro různé příležitosti, jako jsou rodinné oslavy nebo večerní posezení s přáteli. Základními ingrediencemi jsou kvalitní salám, tvaroh, majonéza a koření podle chuti. Pomazánka se podává na čerstvém pečivu nebo jako dip k zelenině. Její jemná a lahodná chuť si získává srdce mnoha gurmánů a je skvělým zpestřením každého stolu.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.1/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pomazánka
Štítky: česká kuchyně, pomazánka

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Salámová pomazánka.

Přidat komentář