Salámová pomazánka

Salámová pomazánka je vhodná na všechny druhy chlebíčků.
Ingredience aneb co potřebujete
10 dkg šunkový salám
2 ks vejce natvrdo
1 ks menší cibule
4 - 5 ks tavený sýr
1 lžička plnotučná hořčice
1-2 lžic majonéza
Postup vaření podle receptu
Šunkový salám, cibuli a vejce uvařená natvrdo nakrájíme na malé kostičky.
Do misky dáme salám, cibuli, sýr, majonézu a hořčici. Dobře promícháme.
Salámovou pomazánku necháme v lednici vychladnout a můžeme podávat.
Co jste ještě nevěděli o receptu Salámová pomazánka
Salámová pomazánka je oblíbený pokrm v české kuchyni. Její příprava je jednoduchá a rychlá, což ji činí ideální volbou pro různé příležitosti, jako jsou rodinné oslavy nebo večerní posezení s přáteli. Základními ingrediencemi jsou kvalitní salám, tvaroh, majonéza a koření podle chuti. Pomazánka se podává na čerstvém pečivu nebo jako dip k zelenině. Její jemná a lahodná chuť si získává srdce mnoha gurmánů a je skvělým zpestřením každého stolu.