Bramborová pomazánka s majonézou

Chlebíčková pomazánka.
Ingredience aneb co potřebujete
5 ks sterilované okurky
250 ml majonéza
5 ks brambory vařené ve slupce
1 ks cibule
2 ks vejce natvrdo
1 lžíce hořčice
podle chuti mletý pepř
sůl
Postup vaření podle receptu
Brambory omyjeme a ve slupce uvaříme, po vychladnutí pak nahrubo nastrouháme. Stejně tak nastrouháme i sterilované okurky. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme a do mističky si také stranou připravíme vejce uvařené natvrdo a také nahrubo nastrouhané.
Vše vkládáme do větší mísy, kde brambory osolíme, opepříme, přidáme okurky, majonézu a hořčici. K tomu pak přidáme v misce připravené vejce a pomazánku řádně promícháme. A jak to již mají takovéto pomazánky rády, vložíme do lednice a necháme odležet a vychladnout.
Pomazánku mažeme na chlebíčky.
Co jste ještě nevěděli o receptu Bramborová pomazánka s majonézou
Bramborová pomazánka s majonézou je lahodný pokrm, který si oblíbí celá rodina. Hlavními ingrediencemi jsou vařené brambory, které se jemně rozmačkají a smíchají s majonézou, cibulí a dochucovadly podle chuti. Tato pomazánka je výborná na čerstvém chlebu, pečivu nebo jako součást chlebíčků. Její krémová konzistence a jemná chuť ji činí ideální na příležitosti, jako jsou různé oslavy nebo setkání s přáteli. Navíc je rychlá a snadná na přípravu, což z ní dělá praktickou volbu pro každou domácnost.