Skvělá vajíčková pomazánka

Často si klademe otázku co uvařit k večeři. Inspirací vám může být skvělá vajíčková pomazánka.
Ingredience aneb co potřebujete
8 vajec
1 kuchyňská cibule
2 sýr - měkký
1 polévková lžíce plnotučná hořčice
1ks tatarská omáčka
60 g máslo
Postup vaření podle receptu
Můžeme jí namazat na bagetu, chléb a ozdobit zeleninou.
Nejprve si dáme vařit vejce na tvrdo, zhruba 10 minut. Potom je vložíme do studené vody a oloupeme.
Vyloupneme žloutky a nastrouháme je na jemném struhadle. To uděláme ve vyšší míse.
Ukrojíme a vložíme do mísy kousek másla a nandáme tatarskou omáčku podle svého uvážení.
Nakonec vložíme sýry a plnotučnou hořčici.
Všechny ingredience promícháme.
Abychom dosáhli jemné konzistence použijeme ruční šlehač a suroviny ušleháme.
Na prkýnku si nakrájíme na malinké kousky bílky a kuchyňskou cibuli. Můžete použít i struhadlo.
Přidáme do mísy k základu. Všechny suroviny důkladně promícháme a můžeme podávat. A nezapomeňte i na zeleninu.
Co jste ještě nevěděli o receptu Skvělá vajíčková pomazánka
Skvělá vajíčková pomazánka je oblíbená pochoutka, která zaujme svou jednoduchostí i chutí. Hlavními ingrediencemi jsou vařená vejce, majonéza, hořčice, sůl a pepř. Vše se pečlivě promíchá do hladké konzistence, kterou můžete ozvláštnit přidáním pažitky nebo jarní cibulky. Pomazánka je ideální na čerstvý chléb nebo jako součást obložených chlebíčků. Vhodná je jak na snídani, tak i jako pohoštění pro návštěvy. Její příprava je rychlá a jednoduchá, takže si ji můžete dopřát kdykoliv máte chuť na něco chutného a výživného.