Vajíčková pomazánka

Kdo by se vařil s náročnou večeří, když je venku tak pěkné počasí. Udělejme si vajíčkovou pomazánku ze surovin, co má každý doma.
Ingredience aneb co potřebujete
2 polévková lžíce majonéza
1-2 špetky sůl
5 ks vajíčka
1-2 špetky černý pepř - mletý
2 stroužky kvalitní česnek
Postup vaření podle receptu
Česnek si oloupeme a dva prolisované stroužky dáme do mísy.
Na sporák dáme hrnec s vodou a vložíme vejce, která uvaříme natvrdo. Připravíme si kráječ na vejce. Po uvaření vložíme do kráječe a vejce rozkrájíme. Vysypeme do mísy.
Okořeníme a osolíme. Přidáme dvě lžíce majonézy.
Zamícháme a máme hotovo. Prostřeme si hezky stůl. Připravíme pečivo. K tomu si můžeme dát pár cherry rajčátek a můžeme podávat večeři.
Dobrou chuť.
Co jste ještě nevěděli o receptu Vajíčková pomazánka
Vajíčková pomazánka je oblíbený pokrm, který se často připravuje na snídaně či svačiny. Základními ingrediencemi jsou vařená vejce, majonéza nebo máslo a hořčice. Dále se přidávají jemně nakrájená cibule a pažitka pro zvýraznění chuti. Vše se důkladně promíchá, případně dochutí solí a pepřem. Pomazánka se nejčastěji podává na čerstvém chlebu nebo rohlíku. Jednoduchost přípravy a lahodná chuť činí z vajíčkové pomazánky populární volbu nejen doma, ale i na různých slavnostních událostech a piknicích.