Rybí pomazánka

Rybí pomazánka
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Pomazánka je velice dobrá a rychlá na přípravu.

Ingredience aneb co potřebujete

1 lžíce plnotučná hořčice
1 ks pomazánkové máslo
1 ks cibule
1 ks uzené šproty v oleji

Postup vaření podle receptu

V míse pořádně umixujeme pomazánkové máslo se slitými uzenými šproty.  Do takto připraveného základu rybí pomazánky přidáme hořčici  a promícháme.

Nakonec tam vmícháme na jemno nakrájenou cibulku a promícháme. Pomazánka je hotová.

Co jste ještě nevěděli o receptu Rybí pomazánka

Rybí pomazánka je oblíbená česká delikatesa, která se často podává jako chuťovka nebo na chlebíčcích. Je vyrobena z uzené nebo vařené ryby, většinou tresky nebo makrely, smíchané s pomazánkovým máslem, cibulí a dalšími ingrediencemi. Její jemná textura a výrazná chuť ji dělají oblíbenou na různých rodinných oslavách a svátcích. Rybí pomazánka je také výživná a bohatá na zdravé omega-3 mastné kyseliny, což z ní činí skvělou volbu pro zdravou svačinu.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.1/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: České, Předkrm, Pomazánka, Rybí maso
Štítky: česká kuchyně, pomazánka

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Rybí pomazánka .

Přidat komentář