Čokoláda na mražené dorty a cukroví

V troše vlažného mléka rozmícháme kakaový pudink a kakao. V hrnci rozpustíme cukr ve vodě, přidáme mléko a kakaovou směs. Vaříme dokud nám to celé nezhoustne. Pak necháme vychladit.
Ingredience aneb co potřebujete
1/4 l mléko
5 dkg kakao
1/4 l voda
140g cukr moučka
1,5 lžičky kakaový pudinkový prášek
Postup vaření podle receptu
Toto množství je na několik použití, tudíž můžeme uskladnit v lednici.
Používáme na ozdobu různých dortů, pohárů zmrzlin či o vánocích na cukroví.
Co jste ještě nevěděli o receptu Čokoláda na mražené dorty a cukroví
Čokoláda na mražené dorty a cukroví je ideálním řešením pro milovníky sladkostí. Tato specifická čokoláda se skvěle roztéká a perfektně se drží na povrchu dortů, muffinů a různých cukrovinek. Díky svému hladkému a lesklému finiši dodává dezertům profesionální vzhled. Mrazivý zážitek z jídla se zvýrazní, když kombinujete mražené krémy či ovoce s touto lahodnou čokoládou. Je vhodná nejen pro domácí pečení, ale i pro kreativní cukráře, kteří chtějí ohromit své zákazníky.