Tvarohová buchta

Ručním šlehačem promícháme všechny suroviny na náplň.
Ingredience aneb co potřebujete
náplň 500 g tvaroh
1 hrnek cukr krupice
2 ks vejce
1 hrnek mléko
2 ks pudinkový prášek
těsto 1 hrnek mléko
1 hrnek cukr moučka
2 lžíce kakao
2 hrnky polohrubá mouka
1 ks prášek do pečiva
0,75 hrnku olej
2 ks vejce
Postup vaření podle receptu
Do mísy dáme cukr s olejem a vyšleháme do hladké hmoty. Pak postupně vmícháváme i zbytek ingrediencí.
Připravíme si plech s pečícím papírem, který vylijeme těstem. Na něj dáváme řídkou tvarohovou náplň. Vezmeme stěrku a těsto s náplní s ní promícháme.
Vkládáme do předehřáté trouby na 180 °C a pečeme, dokud není vršek zlatavý.
Necháme vychladnout a buchtu krájíme.
Co jste ještě nevěděli o receptu Tvarohová buchta
Tvarohová buchta je oblíbený český dezert, který se vyznačuje svou jemnou a vláčnou texturou. Hlavními ingrediencemi jsou tvaroh, vejce, cukr a mouka, které společně vytvářejí lahodnou směs. Buchta se často peče na plechu a může být obohacena o různé přísady, jako jsou ovoce, rozinky nebo vanilka. Podává se často posypaná cukrem nebo s ovocnou polevou. Je to výborný chuťový zážitek, ideální na nedělní odpoledne s rodinou.