Vlašský salát po domácku

Na nudličky si nakrájíme salám, očistíme si zeleninu, v případě, že použijeme naloženou zeleninu, tak slijeme. Oloupeme si natvrdo uvařená a vychladlá vejce a uvařené brambory. Nahrubo pak vše do větší míse nastrouháme.
Ingredience aneb co potřebujete
1 konzerva sterilovaný hrášek
100 g majonéza
5 ml okurkový nálev
3 ks vejce natvrdo
4 ks sterilované okurky
1 ks cibule
30 dkg salám junior
5 ks vařené brambory
1 lžička plnotučná hořčice
sůl
mletý černý pepř
Postup vaření podle receptu
Vše smícháme dohromady, přilijeme okurkový nálev, přidáme hořčici a osolíme, opepříme. Promíchané dáme do lednice na hoďku odležet a pak do toho ještě vmícháme majonézu.
"Vlašák" můžeme vložit ještě do lednice vychladit, ale můžeme jej servírovat ihned a to nejlépe s čerstvým pečivem v jakékoliv formě.
Co jste ještě nevěděli o receptu Vlašský salát po domácku
Vlašský salát po domácku je oblíbeným pokrmem, který spojuje tradiční ingredience s domácími recepty. Hlavními surovinami jsou vařené brambory, mrkev, hrášek a nakládané okurky, které se mixují s majonézou. Tento lahodný salát se často podává jako příloha k různým jídlům nebo jako samostatný pokrm na slavnostní tabuli. Jeho krémová textura a kombinace chutí dělají z Vlašského salátu opravdovou klasikou, která osloví každého. Vaření doma přidává na autentičnosti, kdy si každý může přizpůsobit chuť podle svých preferencí.