Kuskusový salát s tuňákem

Připravíme si kuskus, který necháme vychladnout. Očištěnou zeleninu nakrájíme na kostičky a vejce uvařené natvrdo oloupeme a nahrubo nakrájíme.
Ingredience aneb co potřebujete
1/2 balíčku kuskus
5 ks vejce natvrdo
2 ks kyselé okurky
1 konzerva tuňák
1 ks červená cibule
1 konzerva červené fazole
3 lžíce majonéza
2 ks paprika
Postup vaření podle receptu
Smícháme kuskus s fazolemi, nakrájenou zeleninou a vejcemi. Promícháme. Poté přidáme majonézu a tuňáka, osolíme, opepříme podle chuti a vše opět promícháme.
Salát podáváme nejlépe s čerstvým pečivem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Kuskusový salát s tuňákem
Kuskusový salát s tuňákem je lehké a osvěžující jídlo, ideální pro letní dny. Kombinuje nadýchaný kuskus s bílkovinami bohatým tuňákem, čerstvou zeleninou a aromatickými bylinkami. Salát můžete doplnit červenou paprikou, okurkou, rajčaty a rozčtvrcenými olivami, což mu dodá barevnost i chutě. Stačí přidat kapku citronové šťávy a olivového oleje pro osvěžující zálivku, která všechny ingredience spojí dohromady. Tento pokrm je nejen chutný, ale také rychlý na přípravu a nabízí zdravou alternativu k tradičním těžkým jídlům. Podávejte vychlazený a dopřejte si závan středomořského léta.