Pikantní škvarková pomazánka

Pikantní pomazánka je ideální volbou pro ty, kteří mají rádi ostré večeře nebo svačiny. Skvěle si ji vychutnáte na chlebu i na zdravějších rohlících. Škvarky se sádlem dodají…
Ingredience aneb co potřebujete
150 g škvarků
1 lžíce sádla
2 Ljutěnice (možno vynechat)
2 lžíce Harissy
3 sterilované papriky kozí rohy
1 kyselá okurka
1 vejce natvrdo
1 cibule
2 stroužky česneku
1 špetka soli
Postup vaření podle receptu
Škvarky dáme do mixéru spolu se sádlem, nakrájenými kozími rohy, okurkou, česnekem, cibulí a vařeným vejcem, a umixujeme to na požadovanou hustotu.
Přidáme sůl a podle chuti můžeme ještě po ochutnání přimíchat Harissu, pokud si přejeme, aby pomazánka byla opravdu pálivá.
Servírujeme s chlebem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Pikantní škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka
Pikantní škvarková pomazánka je vynikající delikatesa, která je oblíbená v české kuchyni. Je vyrobena ze škvarků, které jsou dochuceny kořením a aromatickými bylinkami, což jí dodává výraznou a pikantní chuť. Tato pomazánka se skvěle hodí na čerstvý chléb nebo jako doplněk k různým pokrmům. Je ideální na slavnostní stoly i pro rychlou snídani či svačinu. Pokud máte rádi výrazné chutě, pikantní škvarková pomazánka vás jistě potěší!