Rybí pomazánka z vařené ryby

Rybí pomazánka z vařené ryby
Doba přípravy: 60 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Rybu uvaříme ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Poté ji zbavíme kostí, přidáme jemně nakrájenou cibuli, tavený sýr a tatarskou omáčku.

Ingredience aneb co potřebujete

400 g vařené vykostěné ryby
100 g taveného smetanového sýru
5 PL tatarky
5 PL majonézy
sůl
pepř dle chuti
bobkový list
nové koření

Postup vaření podle receptu

Rybu uvaříme ve slané vodě s bobkovým listem a novým kořením. Poté ji zbavíme kostí, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, tavený sýr, tatarskou omáčku, majonézu a vše důkladně promícháme.

Ochuťte solí a pepřem podle své preference.

Co jste ještě nevěděli o receptu Rybí pomazánka z vařené ryby

Rybí pomazánka z vařené ryby je lahodný a zdravý pokrm, ideální jako pomazánka na chléb nebo jako občerstvení na party. Příprava je jednoduchá: stačí uvařit rybu, obvykle se doporučuje tuňák, sleď nebo pstruh, a poté ji smíchat s majonézou, cibulí a bylinkami podle chuti. Pomazánka je skvělým zdrojem bílkovin a omega-3 mastných kyselin, což ji činí výživnou volbou pro každého. Navíc lze přizpůsobit různým variantám – přidáním avokáda nebo zakysané smetany pro jemnější chuť.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.7/5 (31 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pomazánka
Štítky: svačina, vaření, snadné, rychlé, běžný den, večeře, česká, snadný, pro začátečníky, pomazánky, studená kuchyně, rybí

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Rybí pomazánka z vařené ryby.

Přidat komentář