Avokadová pomazánka s tuňákem

Avokadová pomazánka s tuňákem
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Z avokáda odstraním pecku a dužinu vydlabu do misky. Poté avokádo rozmixuji. Přidám nasekanou cibuli, sušená rajčata a další ingredience.

Ingredience aneb co potřebujete

1 avokádo
2 vejce
1 tuňák
půl cibule
sušená rajčata
jeden stroužek česneku
sůl

Postup vaření podle receptu

Z avokáda vyndám pecku a dužinu vydlabanou vložím do misky. Poté avokádo rozmixuji v mixéru.

Do směsi vložím nakrájenou cibuli, sušená rajčata, vejce uvařená natvrdo, tuňáka a rozmačkaný česnek.

Nakonec přidám sůl a důkladně všechno promíchám.

Co jste ještě nevěděli o receptu Avokadová pomazánka s tuňákem

Avokadová pomazánka s tuňákem je vynikající a zdravé jídlo, které potěší nejen milovníky mořských plodů. Avokádo dodává krémovou strukturu a bohaté živiny, zatímco tuňák přináší výraznou chuť a bílkoviny. Pomazánku lze snadno připravit smícháním zralého avokáda, konzervovaného tuňáka, citronové šťávy a koření podle chuti. Ideálně se podává na čerstvém chlebu nebo jako součást svačiny. Tato kombinace ingrediencí je nejen chutná, ale také výživná, což z ní činí skvělou volbu pro zdravý životní styl.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.5/5 (27 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pomazánka
Štítky: svačina, snadné, rychlé, sváteční / nedělní, běžný den, večeře, česká, snadný, pomazánky, studená kuchyně, rybí, avokádo

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Avokadová pomazánka s tuňákem.

Přidat komentář