Rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Uvaříme si vejce natvrdo a po vychladnutí oloupeme a nadrobno nakrájíme. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme.

Ingredience aneb co potřebujete

1 konzerva sardinky v oleji
2 ks vejce
1/2 kostky máslo
1 - 2 lžic hořčice
1 ks cibule
3 ks tavený sýr
podle chuti mletá sladká paprika
mletý černý pepř
sůl

Postup vaření podle receptu

Do misky dáme sardinky, tavený sýr a změklé máslo a vymícháme je spolu dohladka.

Vše smícháme dohromady, přidáme hořčici a dokořeníme podle chuti.

Co jste ještě nevěděli o receptu Rybičková pomazánka

Rybičková pomazánka je oblíbený pokrm české kuchyně, který potěší milovníky rybích specialit. Hlavními ingrediencemi jsou obvykle jemně mletý rybí filet (například z sardinek), máslo či tvaroh a různé koření pro dochucení. Pomazánka je skvělá jako předkrm nebo svačina na chlebu, pečivu či crackerech. Její osvěžující chuť a jednoduchá příprava ji činí ideální pro rodinné oslavy, pikniky nebo rychlé občerstvení. Kromě tradičních variant ji lze obohatit o cibuli, česnek nebo bylinky pro intenzivnější zážitek.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.5/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pro děti, České, Chuťovky, Pomazánka, Rybí maso
Štítky: česká kuchyně, vegetariánský recept, pomazánka

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Rybičková pomazánka.

Přidat komentář