Rybičková pomazánka

Uvaříme si vejce natvrdo a po vychladnutí oloupeme a nadrobno nakrájíme. Oloupanou cibuli najemno nakrájíme.
Ingredience aneb co potřebujete
1 konzerva sardinky v oleji
2 ks vejce
1/2 kostky máslo
1 - 2 lžic hořčice
1 ks cibule
3 ks tavený sýr
podle chuti mletá sladká paprika
mletý černý pepř
sůl
Postup vaření podle receptu
Do misky dáme sardinky, tavený sýr a změklé máslo a vymícháme je spolu dohladka.
Vše smícháme dohromady, přidáme hořčici a dokořeníme podle chuti.
Co jste ještě nevěděli o receptu Rybičková pomazánka
Rybičková pomazánka je oblíbený pokrm české kuchyně, který potěší milovníky rybích specialit. Hlavními ingrediencemi jsou obvykle jemně mletý rybí filet (například z sardinek), máslo či tvaroh a různé koření pro dochucení. Pomazánka je skvělá jako předkrm nebo svačina na chlebu, pečivu či crackerech. Její osvěžující chuť a jednoduchá příprava ji činí ideální pro rodinné oslavy, pikniky nebo rychlé občerstvení. Kromě tradičních variant ji lze obohatit o cibuli, česnek nebo bylinky pro intenzivnější zážitek.