Ovocná přesnídávka s pudinkem

Na recept vybíráme ovoce podle vlastní chuti. To omyjeme a rozmixujeme.
Ingredience aneb co potřebujete
2,5 kg ovoce
2 balíčky vanilkový pudinkový prášek
250 g cukr krupice
12 dl voda
Postup vaření podle receptu
Rozmixované je spolu s vodou a cukrem svaříme. K tomu přidáme vanilkový pudink, který si rozmícháme v trošce vody s lžičkou cukru. Takto asi 3 minutky povaříme a plníme do vyvařených skleniček. Skleničky uzavřeme a otočíme dnem vzhůru. Jestliže nám nic nevytéká, můžeme obrátit a dát skladovat.
Ovocnou přesnídávku s pudinkem skladujeme na suchém, chladném a tmavém místě.
Co jste ještě nevěděli o receptu Ovocná přesnídávka s pudinkem
Ovocná přesnídávka s pudinkem je lahodný a jednoduchý dezert, který je ideální jak pro malé děti, tak pro dospělé. Základ tvoří mix rozmačkaného čerstvého ovoce, jako jsou jablka, hrušky či banány, doplněný o jemný vanilkový pudink. Kombinace sladkosti pudinku a přírodní chuti ovoce vytváří harmonickou chuť, která je osvěžující a zároveň sytá. Podává se vychlazená, často ozdobená kouskem čerstvého ovoce nebo lístkem máty. Tento dezert je ideální pro odpolední svačinu nebo jako lehký zákusek po večeři.