Ovocná přesnídávka s pudinkem

Ovocná přesnídávka s pudinkem
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Na recept vybíráme ovoce podle vlastní chuti. To omyjeme a rozmixujeme.

Ingredience aneb co potřebujete

2,5 kg ovoce
2 balíčky vanilkový pudinkový prášek
250 g cukr krupice
12 dl voda

Postup vaření podle receptu

Rozmixované je spolu s vodou a cukrem svaříme. K tomu přidáme vanilkový pudink, který si rozmícháme v trošce vody s lžičkou cukru. Takto asi 3 minutky povaříme a plníme do vyvařených skleniček. Skleničky uzavřeme a otočíme dnem vzhůru. Jestliže nám nic nevytéká, můžeme obrátit a dát skladovat.

Ovocnou přesnídávku s pudinkem skladujeme na suchém, chladném a tmavém místě.

Co jste ještě nevěděli o receptu Ovocná přesnídávka s pudinkem

Ovocná přesnídávka s pudinkem je lahodný a jednoduchý dezert, který je ideální jak pro malé děti, tak pro dospělé. Základ tvoří mix rozmačkaného čerstvého ovoce, jako jsou jablka, hrušky či banány, doplněný o jemný vanilkový pudink. Kombinace sladkosti pudinku a přírodní chuti ovoce vytváří harmonickou chuť, která je osvěžující a zároveň sytá. Podává se vychlazená, často ozdobená kouskem čerstvého ovoce nebo lístkem máty. Tento dezert je ideální pro odpolední svačinu nebo jako lehký zákusek po večeři.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.1/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Ovocné, Pro děti, Vegetariánské
Štítky: česká kuchyně, chuťovka, vegetariánský recept

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Ovocná přesnídávka s pudinkem.

Přidat komentář