Tvarohová pomazánka s jablkem
 
    Tahle pomazánka je výborná s čerstvým pečivem, je jednoduchá a rychlá.
Ingredience aneb co potřebujete
0,5 hrnku  bílý jogurt
125 g  celer
250 g  tvaroh
0,5 lžičky  sůl
1 ks  zelené jablko
0,5 ks  citron
0,5 lžičky  cukr
Postup vaření podle receptu
Jogurt promícháme s tvarohem. Poté oloupeme jablko a celer, které nastrouháme na jemné straně struhadla a to pak promícháme s tvarohovou směsí. Tu pak dochutíme cukrem, solí a citronovou šťávou.
Pomazánku poté necháme vychladit a natíráme na čerstvé, nejlépe celozrnné pečivo.
Co jste ještě nevěděli o receptu Tvarohová pomazánka s jablkem
Tvarohová pomazánka s jablkem je lahodným a zdravým pokrmem, který spojuje jemnost tvarohu s křupavostí jablek. Tato pomazánka je ideální na snídani nebo jako svačina, snadno se připravuje a je plná výživných látek. Příprava zahrnuje tvaroh, nastrouhané jablko, trochu medu a mleté skořice pro osvěžení chuti. Skvěle se hodí na celozrnný chléb nebo jako dip k čerstvé zelenině. Tento pokrm nejenže potěší vaše chuťové pohárky, ale také pročistí vaši mysl díky zdravým ingrediencím.
 Receptor
 Receptor
 Tomáš Rohlena
	Tomáš Rohlena 
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                         
                        