Kvasnicová pomazánka

Kvasnicová pomazánka, která má skvělou chuť a ještě spoustu vitamínů.
Ingredience aneb co potřebujete
4 kostky droždí
3 - 4 ks vejce
2 ks cibule
2 lžíce másla
mletý černý pepř
sůl
Postup vaření podle receptu
Oloupeme cibuli a nadrobno nakrájíme. Droždí rozdrobíme na menší kousky.
Rozehřejeme máslo a orestujeme cibuli. Přidáme droždí a necháme ho rozpustit. Vmícháme vejce, osolíme a opepříme. Vše promícháme a odstraníme z ohně, aby pomazánka nebyla suchá.
Kvasnicovou pomazánku podáváme s čerstvým chlebem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Kvasnicová pomazánka
Kvasnicová pomazánka je tradiční český pokrm, který se připravuje z kvasnic, másla a různých koření. Tato výživná pomazánka je oblíbená jak na snídani, tak na svačinu. Obsahuje vysoký podíl bílkovin a vitamínů, což ji činí ideální volbou pro zdravou stravu. Pomazánka se často podává na čerstvém chlebu nebo houskách a může být doplněna například cibulí nebo pažitkou pro zvýraznění chuti. Její jedinečná, jemně slaná chuť si získává srdce mnoha milovníků české kuchyně.