Krémová horká čokoláda

Hustá, krémová, pravá – až ji ochutnáte, jinou už chtít nebudete!
Ingredience aneb co potřebujete
50 g čokoláda na vaření
4 ks Marshmallow
5 cl smetana ke šlehání
300 ml mléko
na ozdobu šlehačka
Postup vaření podle receptu
Vezmeme si čokoládu, kterou rozlámeme na kousky, přilijeme smetanu a 3 lžíce mléka. Takto rozpustíme ve vodní lázni. Poté dolijeme mlékem a zahřejeme. Důležité je, aby se nám to nezačalo vařit.
Sundáme z plotny, přidáme bonbóny, které necháme v lázni rozpustit. Jakmile se rozpustí, tak rozšleháváme, kdybychom chtěli sladší, přidáme si cukr a následně naléváme do sklenic, které zdobíme šlehačkou.
Co jste ještě nevěděli o receptu Krémová horká čokoláda
Krémová horká čokoláda je lahodný nápoj, ideální pro chladné zimní dny. Tato neodolatelná směs kvalitní čokolády a smetany vytváří bohatou, hustou konzistenci, která zahřeje a osladí každý okamžik. K přípravě se často používá čokoláda s vysokým obsahem kakaa, což zajišťuje intenzivní chuť. Přidáním špetky vanilky nebo skořice můžete nápoji dodat jemné aroma a výborně ho doplnit šlehačkou či marshmallows. Krémová horká čokoláda je oblíbená nejen u dětí, ale i dospělí si ji rádi dopřávají při relaxaci.