Vajíčková pomazánka s majonézou

Výborná pomazánka vhodná pro jakoukoliv příležitost.
Ingredience aneb co potřebujete
6 ks vejce natvrdo
1 ks kyselá okurka
1/2 ks cibule
3 ks majonéza
1 lžička plnotučná hořčice
mletý pepř
sůl
Postup vaření podle receptu
Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme 3 sáčky majonézy, jednu polévkovou lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a cibuli. Dochutíme solí a pepřem.
Vajíčková pomazánka s majonézou chutná nejlépe s čerstvým pečivem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Vajíčková pomazánka s majonézou
Vajíčková pomazánka s majonézou je oblíbeným pokrmem, který si získává srdce mnoha milovníků české kuchyně. Je ideální jako rychlá svačinka nebo kultovní součást chlebíčků na oslavách. Hlavními ingrediencemi jsou vařená vejce, majonéza a koření, které dohromady vytvářejí lahodnou a krémovou texturu. Pomazánka se snadno připravuje a lze ji obohatit o různé ingredience, jako jsou cibule, šunka či bylinky, pro ještě zajímavější chuťový zážitek. Oslníte s ní rodinu i přátele!