Vajíčková pomazánka s majonézou

Vajíčková pomazánka s majonézou
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Výborná pomazánka vhodná pro jakoukoliv příležitost.

Ingredience aneb co potřebujete

6 ks vejce natvrdo
1 ks kyselá okurka
1/2 ks cibule
3 ks majonéza
1 lžička plnotučná hořčice
mletý pepř
sůl

Postup vaření podle receptu

Vejce uvaříme natvrdo, oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme 3 sáčky majonézy, jednu polévkovou lžíci plnotučné hořčice, na kostičky nakrájenou kyselou okurku a cibuli. Dochutíme solí a pepřem.

Vajíčková pomazánka s majonézou chutná nejlépe s čerstvým pečivem.

Co jste ještě nevěděli o receptu Vajíčková pomazánka s majonézou

Vajíčková pomazánka s majonézou je oblíbeným pokrmem, který si získává srdce mnoha milovníků české kuchyně. Je ideální jako rychlá svačinka nebo kultovní součást chlebíčků na oslavách. Hlavními ingrediencemi jsou vařená vejce, majonéza a koření, které dohromady vytvářejí lahodnou a krémovou texturu. Pomazánka se snadno připravuje a lze ji obohatit o různé ingredience, jako jsou cibule, šunka či bylinky, pro ještě zajímavější chuťový zážitek. Oslníte s ní rodinu i přátele!

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.4/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pomazánka
Štítky: česká kuchyně, vegetariánský recept, pomazánka

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Vajíčková pomazánka s majonézou.

Přidat komentář