Pečený čaj v pekárně upečený

Domácí pekárna nám nabízí mnoho možností.
Ingredience aneb co potřebujete
0,3 kg cukr - krupice
1 ks velký banán
1 kávová lžička kůra - z pomeranče
šťavnatá jablíčka
11 ks hřebíček
1 hrstička čerstvé maliny
3 polévkové lžíce med
1 ks skořice - celá
1 dl sirup - malinový
1 ks měkká hruška
Postup vaření podle receptu
V programu Džem si uděláme výborný pečený čaj z ovoce a voňavého koření.
Připravíme si malé skleničky s víčkem a důkladně umyjeme.
Ovoce budeme pokládat na váhu. Celková hmotnost ovoce dohromady bude 0,85 kg.
Banán a pomeranč zbavíme slupky, nakrájíme a vložíme na váhu spolu s malinami.
Přidáme rozkrájenou hrušku a jablíčko i se slupkou. Zvážíme.
Přendáme do nádoby v pekárně.
Osladíme malinovým sirupem, medem a cukrem. Přidáme koření. Spustíme program.
Po ukončení ihned nandáme do teplých skleniček a zašroubujeme víčko.
Obrátíme dnem vzhůru a necháme stát, alespoň deset minut.
Uskladníme v chladu a vytáhneme při nejbližší možné příležitosti. Ta vůně a chuť je úžasná.
Co jste ještě nevěděli o receptu Pečený čaj v pekárně upečený
Pečený čaj v pekárně upečený je delikátní nápoj, který spojuje radosti čaje a pečiva. Tento speciální čaj se připravuje z čerstvého ovoce, které se upeče se směsí koření a cukru přímo v pekárně. Výsledkem je hustý, aromatický sirup plný přirozené sladkosti a intenzivních chutí, který se zalévá horkou vodou. Pečený čaj je oblíbený v zimním období, kdy jeho teplé aroma a lahodná chuť vytvoří příjemnou atmosféru. Lze jej také podávat jako dezertní nápoj pro hosty. Skvělá volba pro každého, kdo hledá originální čajový zážitek.