Celerová pomazánka

Celerová pomazánka
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 1

Celerová pomazánka je jednoduchá na přípravu, rychlá, zdravá a chutná. Budeme potřebovat celer, mrkev, cibuli a nakládané okurky. Důkladně ji…

Ingredience aneb co potřebujete

250 g celeru
250 g eidamu
100 g kvalitního měkkého salámu
2 cibule
2 mrkve
2 sterilované okurky
100 g tatarské omáčky
100 g majonézy
1 lžíce plnotučné hořčice

Postup vaření podle receptu

Všechny suroviny nastrouháme na jemném struhadle, vyjma cibule, kterou nakrájíme na velmi malé kousky.

Do směsi přidáme majonézu a tatarskou omáčku.

Okořeníme hořčicí.

Skvěle se uplatní na chlebíčkách, ale je lahodný i jen s pečivem.

Co jste ještě nevěděli o receptu Celerová pomazánka

Celerová pomazánka je lahodné a zdravé občerstvení, které se skvěle hodí na chléb nebo krakers. Hlavní ingrediencí je celer, který dodává pomazánce charakteristickou chuť a výživové hodnoty. Pomazánka se často připravuje s jogurtem nebo tvarohem, což ji činí krémovou a vláčnou. Můžete do ní přidat také bylinky, jako je petržel nebo kopr, pro lepší aroma. Celerová pomazánka je ideální na různé oslavy, svátky nebo jako zdravá svačina během dne.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 5.0/5 (60 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pomazánka
Štítky: Zelenina, svačina, snadné, rychlé, běžný den, večeře, levné, snadný, pro začátečníky, zeleninové, bezlepkové, večírky a oslavy, pomazánky, snídaně, uzeninové, sýrové

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Celerová pomazánka.

Přidat komentář