Rafaelo

Rafaelo se salkem, kokosem a mandlemi je vynikající cukroví, které zmizí vždy mezi prvními.
Ingredience aneb co potřebujete
1/2 konzervy slazené mléko (Salko)
150 g máslo
250 g cukr moučka
120 g kokosová moučka
1 balíček vanilkový cukr
na obalení
kokosová moučka
náplň 60 g mandle
Postup vaření podle receptu
Máslo s oběma druhy cukru rozpustíme ve vodní lázni a za občasného míchání necháme vychladnout. Do směsi přidáme salko a kokos, důkladně promícháme a dáme do ledničky na 2 hodiny ztuhnout. Mandle spaříme, oloupeme a necháme oschnout. Z těsta tvoříme kuličky. Do každé z nich zabalíme mandli a obalujeme v kokosu.
Poté dáváme do papírových košíčků a můžeme servírovat.
Co jste ještě nevěděli o receptu Rafaelo
Rafaelo je oblíbený cukrovinka, která spojuje jemnou kokosovou chuť s křupavým obalem. Její podstatou je mandle obalená v krémovém kokosovém těstě, které je obalené v kokosovém strouhance. Tato kombinace vytváří jedinečný zážitek pro milovníky sladkostí. Rafaelo je skvělou volbou jako malý dezert při oslavách nebo jako lahodné pohoštění pro návštěvy. Svojí lahodností a atraktivním vzhledem určitě potěší každého, kdo má rád sladké.