Banánové lívanečky

Příprava sladkých banánových lívanečků je velmi jednoduchá a zvládnete ji za méně než dvacet minut. Můžete je servírovat například na dětské oslavě, nebo…
Ingredience aneb co potřebujete
4 banány
2 vejce
2 lžíce pohankové mouky
2 lžíce hladké pšeničné mouky (můžete použít jen pohankovou nebo jen pšeničnou)
1 hrst ovesných vloček
Na podávání (libovolné)
jogurt
ovoce
Postup vaření podle receptu
Banány rozmačkáme pomocí tyčového mixéru a spojíme je s vejci, pohankovou moukou, pšeničnou moukou a ovesnými vločkami.
Smažíme na horkém oleji v pánvi nebo na lívanečníku.
Servírujeme s jogurtem nebo ovocem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Banánové lívanečky
Banánové lívanečky jsou výborným a zdravým dezertem, který potěší celou rodinu. Příprava je snadná a rychlá – stačí rozmačkat zralé banány, smíchat je s vejci a trochou mouky. Tyto lívanečky jsou přirozeně sladké, takže můžete omezit přidávání cukru. Můžete je podávat s jogurtem, čerstvým ovocem nebo javorovým sirupem. Jsou ideální na snídani nebo jako svačina, plné vlákniny a živin. Navíc jsou bezlepkové, pokud použijete bezlepkovou mouku. Objevte chuť banánových lívaneček a užijte si zdravý mlsání!