Boloňské špagety s mletým masem podle Petry

Špagety s rajčatovou omáčkou jsou populární po celém světě. Každá rodina si uchovává svůj osvědčený recept, který je pro ně důležitý. My jsme připravili…
Ingredience aneb co potřebujete
1 balíček špaget
600 g mletého masa
olivový olej
1 cibule
1 plechovka loupaných rajčat
sůl
pepř
oregano
bazalka
150 g tvrdého sýra
Postup vaření podle receptu
Cibuli jemně nasekáme a osmahneme na oleji. Poté přimícháme mleté maso a dovolíme mu, aby se zatáhlo.
Koření dochutíme, přidáme rozmixovaná loupaná rajčata a na chvíli povaříme.
Těstoviny uvaříme ve vodě s mírnou solí, dokud nebudou mít tu správnou konzistenci.
Uvařenou omáčku podle chuti doladíme kořením, nalijeme ji na těstoviny a posypeme nastrouhaným sýrem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Boloňské špagety s mletým masem podle Petry
Boloňské špagety s mletým masem podle Petry jsou lahodným italským jídlem, které potěší nejen milovníky těstovin. Tento pokrm se vyznačuje kombinací kvalitního mletého masa, aromatické cibule, mrkve a bohaté rajčatové omáčky, která dodává špagetám skvělou chuť. Podávají se s al dente uvařenými špagetami a posypané parmezánem. Ideální na rodinnou večeři nebo pohodový víkendový oběd, Boloňské špagety přinášejí kousek Itálie přímo na váš stůl. Osvěžte svůj jídelníček tímto tradičním a chutným receptem podle Petry.