Bruschetta al Pomodoro po česku

Bruschetto al Pomodoro je výborný, lehký předkrm.
Ingredience aneb co potřebujete
bazalka
6 plátků toastový chléb
4 ks rajče
olivový olej
2 stroužky česnek
Postup vaření podle receptu
Nakrájíme si na malé kousky rajčata a vložíme do mísy.
Utřeme česnek a přidáme ho k rajčatům spolu s najemno nasekanou bazalkou. Zalijeme olivovým olejem a promícháme.
Podáváme na topinkách z toastového chleba, které si opečeme buď na pánvi nebo v topinkovači.
Co jste ještě nevěděli o receptu Bruschetta al Pomodoro po česku
Bruschetta al Pomodoro je oblíbené italské předkrm, který se skvěle hodí na letní akce. Tento jednoduchý pokrm se skládá z opečeného chleba, který je potřený česnekem a pokrytý směsí nakrájených rajčat, bazalky a olivového oleje. V české verzi můžeme přidat i sýr, jako je mozzarella nebo feta, pro zvýraznění chuti. Bruschetta al Pomodoro je rychlé, chutné a osvěžující jídlo, ideální na posezení s přáteli nebo rodinou. Perfektní kombinace chutí vás okouzlí a přiveze kousek Itálie na váš talíř.