Cibulový chléb

Cibulový chléb
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 1

Upečte si doma chutný a kvalitní chléb. Tento je obohacený o osmaženou cibuli, která mu přinese jedinečnou chuť. Příprava je opravdu jednoduchá a…

Ingredience aneb co potřebujete

250 ml vlažné vody
1/2 lžičky octa
1/4 lžičky soli
1/2 lžičky cukru
1 cibule
500 gramů hladké mouky
1 sáček sušeného droždí

Postup vaření podle receptu

Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na malé kousky a osmažíme na pánvi do zlaté barvy.

Do mísy nasypeme prosátou mouku, přidáme sůl, cukr, sušené droždí, osmaženou cibulku, ocet a vlažnou vodu.

Připravujeme jídlo podle hlavního programu.

Co jste ještě nevěděli o receptu Cibulový chléb

Cibulový chléb je lahodná italská specialita, která se vyznačuje výraznou chutí a aromatickou vůní. Tento chléb je vyroben z kvalitní mouky, vody, droždí a samozřejmě karamelizované cibule, která mu dodává jedinečnou sladkou chuť. Ideálně se hodí jako příloha k polévkám, salátům nebo grilovaným pokrmům. Cibulový chléb lze také podávat s různými pomazánkami nebo sýry. Jeho křupavá kůrka a měkký vnitřek si zamilujete při každém soustu.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.8/5 (38 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Pečivo
Štítky: svačina, snadné, běžný den, večeře, levné, česká, snadný, pro začátečníky, do 50 korun, pečení, slané pečivo, snídaně, domácí pekárna, chléb z pekárny

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Cibulový chléb.

Přidat komentář