Cibulový chléb

Upečte si doma chutný a kvalitní chléb. Tento je obohacený o osmaženou cibuli, která mu přinese jedinečnou chuť. Příprava je opravdu jednoduchá a…
Ingredience aneb co potřebujete
250 ml vlažné vody
1/2 lžičky octa
1/4 lžičky soli
1/2 lžičky cukru
1 cibule
500 gramů hladké mouky
1 sáček sušeného droždí
Postup vaření podle receptu
Oloupeme cibuli, nakrájíme ji na malé kousky a osmažíme na pánvi do zlaté barvy.
Do mísy nasypeme prosátou mouku, přidáme sůl, cukr, sušené droždí, osmaženou cibulku, ocet a vlažnou vodu.
Připravujeme jídlo podle hlavního programu.
Co jste ještě nevěděli o receptu Cibulový chléb
Cibulový chléb je lahodná italská specialita, která se vyznačuje výraznou chutí a aromatickou vůní. Tento chléb je vyroben z kvalitní mouky, vody, droždí a samozřejmě karamelizované cibule, která mu dodává jedinečnou sladkou chuť. Ideálně se hodí jako příloha k polévkám, salátům nebo grilovaným pokrmům. Cibulový chléb lze také podávat s různými pomazánkami nebo sýry. Jeho křupavá kůrka a měkký vnitřek si zamilujete při každém soustu.