Grilované papriky s fetou

Grilované papriky s fetou
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Tyto papriky se dají udělat, jak v troubě, tak i na venkovním grilu.

Ingredience aneb co potřebujete

1 ks sýr feta
lžic olivový olej
4 ks zelená paprika
oregano

Postup vaření podle receptu

Papriky nahoře seřízneme a vnitřek vyčistíme a poté naplníme fetou.

Lehce pokapeme olivovým olejem, přidáme oregano a dáme grilovat.

Grilujeme, dokud se na paprikách nezačnou dělat puchýřky, poté je otočíme.

Grilované papriky pak můžeme ihned podávat, popřípadě ještě lehce pokapat olivovým olejem.

Co jste ještě nevěděli o receptu Grilované papriky s fetou

Grilované papriky s fetou jsou výborným pokrmem, který spojuje jednoduchost a nezaměnitelnou chuť. Čerstvé papriky se grilují do zlatova, čímž získávají jemnou kouřovou chuť. Po grilování jsou naplněny šťavnatou fetou, která dodává pokrmu krémovost a slanost. Tento pokrm je ideální jako předkrm nebo příloha a skvěle se hodí k letnímu posezení na zahradě. Podávejte je teplé nebo jako součást studené mísy s olivovým olejem a bylinkami pro dokonalý zážitek.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.6/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Grilování, České, Chuťovky, Předkrm, Vegetariánské, Řecké
Štítky: předkrm, vegetariánský recept, řecká kuchyně

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Grilované papriky s fetou.

Přidat komentář