Grilované papriky s fetou

Tyto papriky se dají udělat, jak v troubě, tak i na venkovním grilu.
Ingredience aneb co potřebujete
1 ks sýr feta
lžic olivový olej
4 ks zelená paprika
oregano
Postup vaření podle receptu
Papriky nahoře seřízneme a vnitřek vyčistíme a poté naplníme fetou.
Lehce pokapeme olivovým olejem, přidáme oregano a dáme grilovat.
Grilujeme, dokud se na paprikách nezačnou dělat puchýřky, poté je otočíme.
Grilované papriky pak můžeme ihned podávat, popřípadě ještě lehce pokapat olivovým olejem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Grilované papriky s fetou
Grilované papriky s fetou jsou výborným pokrmem, který spojuje jednoduchost a nezaměnitelnou chuť. Čerstvé papriky se grilují do zlatova, čímž získávají jemnou kouřovou chuť. Po grilování jsou naplněny šťavnatou fetou, která dodává pokrmu krémovost a slanost. Tento pokrm je ideální jako předkrm nebo příloha a skvěle se hodí k letnímu posezení na zahradě. Podávejte je teplé nebo jako součást studené mísy s olivovým olejem a bylinkami pro dokonalý zážitek.