Hovězí hamburger s domácí bulkou

Jedním z tradičních amerických jídel, které si můžete snadno udělat doma, je šťavnaté maso grilované s rozpuštěným plátkem sýra a křupavou strukturou.
Ingredience aneb co potřebujete
300 g mletého hovězího masa (nebo mix)
1 lžička mletého pepře čtyř barev
1 lžíce hořčice
1 lžička soli
1 lžička worcesteru
4 plátky sýru
2 plátky slaniny
zelený salát
Omáčka
3 lžíce tatarky
1 lžíce kečupu
1 lžička chilli
Postup vaření podle receptu
Maso promícháme s pepřem, hořčicí, solí a worcesterem. Vytvoříme dvě shodné placičky, vysoké alespoň 3 cm.
Grilujeme na domácím grilu 3-4 minuty z každé strany. Po otočení na první opečenou stranu položíme plátek sýra, aby se rozpustil. Můžeme to také připravit na pánvi.
Bulky rozřízneme na poloviny a můžeme je také z vnitřní strany opéct na grilu. Hamburger pak sestavíme podle našich zvyklostí.
Co jste ještě nevěděli o receptu Hovězí hamburger s domácí bulkou
Hovězí hamburger s domácí bulkou je klasikou, která potěší každého milovníka dobrého jídla. Šťavnaté mleté hovězí maso je ideálně propečené a skvěle dochucené, zatímco domácí bulka je měkká a voňavá. Tento pokrm lze obohatit čerstvou zeleninou, křupavou slaninou a chutnými omáčkami, které dodají ještě více chuti. Ať už si ho dáte na pikniku nebo při rodinné večeři, hovězí hamburger s domácí bulkou je vždy vítanou volbou, která zaručeně potěší celé vaše okolí.