Likér z ledových kaštanů

Netradiční likér z ingrediencí, které se nekazí.
Ingredience aneb co potřebujete
3 ks ledové kaštany
4 kostky hořká čokoláda
1/2 l rum
1 ks salko
250 ml smetana ke šlehání
Postup vaření podle receptu
Šlehačku nalijeme do hrnce, přidáme čokoládu a nalámané tyčinky ledových kaštanů. Za stálého míchání vaříme. Poté necháme vychladnout.
Do vychladlé směsi vlijeme salko a nakonec rum. Promícháme, aby byl nápoj hladký a lijeme do lahví. Z jedné dávky je litr likéru.
Likér z ledových kaštanů je výborné a kvalitní pití.
Co jste ještě nevěděli o receptu Likér z ledových kaštanů
Likér z ledových kaštanů je unikátní a lahodný nápoj, který kombinuje přírodní chuť kaštanů s jemným alkoholovým základem. Tento likér se vyrábí z pečlivě sbíraných a zpracovaných ledových kaštanů, které mu dodávají charakteristickou sladkost a oříškovou příchuť. Je ideální jako dezertní likér, podávaný samotný nebo s ledem. Díky své výjimečné chuti a aroma se stal oblíbeným jak pro domácí, tak pro slavnostní příležitosti. Přidává se také do koktejlů, kde obohacuje chuťové zážitky.