Pizza roládka

Výborná jednoduchá chuťovka.
Ingredience aneb co potřebujete
1 balíček listové těsto
20 dkg salám nebo šunka
10 dkg strouhaný nebo plátkový sýr
na potření 1 ks vejce
kečup
Postup vaření podle receptu
Listové těsto si rozválíme na námi zvolenou tloušťku. Na něj pak rozmažeme kečup, ne až ke krajům. Pokládáme rovnoměrně zvolenou uzeninu, nejlépe nějakou šunku a na to sýr, zase námi zvolený.
Zabalíme do rolády a pokládáme na plech s pečícím papírem. Vkládáme do trouby rozehřáté na 180 °C.
Pečeme dozlatova, což je přibližně 20minut.
Necháme minutku vychladnout a krájíme. Podávat můžeme jak teplé, tak i studené.
Co jste ještě nevěděli o receptu Pizza roládka
Pizza roládka je oblíbený pokrm, který kombinuje chutě pizzy a jednoduchost rolády. Těsto na pizzu je vyválcováno, poté potřeno rajčatovým pestem a posypáno oblíbenými ingrediencemi, jako jsou sýry, šunky, nebo zelenina. Po naplnění se těsto pečlivě sroluje a upeče do zlatova. Výsledkem je křupavá, chutná roládka, která se skvěle hodí jako občerstvení na párty nebo rychlá večeře. Pizza roládka je skvělým způsobem, jak si vychutnat všechny oblíbené chutě pizzy v netradiční podobě.