Raffaello řezy

Rychlý a jednoduchý moučník.
Ingredience aneb co potřebujete
drobení 3/4 hrnku strouhaný kokos
1/2 hrnku cukr moučka
poleva 1 kelímek šlehačka
těsto 2 hrnky polohrubá mouka
1/2 hrnku olej
3/4 hrnku cukr moučka
1 hrnek mléko
1 balíček prášek do pečiva
2 ks vejce
Postup vaření podle receptu
Předehřejte si troubu na 170°C.
Vezmeme všechny ingredience na těsto , v míse promícháme a postupně z něj vyšleháme hladkou hmotu. Mezitím už máme připravený hluboký plech vymazaný tukem a posypaný hrubou moukou, do něhož tuto hmotu vylijeme.
Pořádně si promícháme kokos s cukrem a tímto hmotu rovnoměrně posypeme.
Pečeme přibližně 20minut. Nutno sledovat během pečení, protože kokos nám nesmí zrůžovět.
Jakmile vyndáme z trouby, tak jej zalijeme šlehačkou a dáme odležet.
Po vychladnutí jsou naše řezy připraveny k podávání.
Co jste ještě nevěděli o receptu Raffaello řezy
Raffaello řezy jsou lahodný dezert inspirovaný oblíbenými nepečenými cukrovinkami Raffaello. Spojují jemný kokosový krém s nadýchaným těstem, často doplněným o kousky mandlí. Příprava je jednoduchá a nezabere mnoho času, což z nich dělá ideální volbu pro slavnostní příležitosti i domácí mlsání. Tyto řezy se vyznačují svěží chutí, které si oblíbí nejen milovníci kokosu. Ozdobené kokosem a mandlovými plátky, Raffaello řezy se stávají skutečnou pochoutkou, která potěší všechny generace.