Rychlý hovězí guláš

Přední hovězí si nakrájíme na kostky. V papiňáku (když se nebude dělat v papiňáku, tak počítejte s delším časem změknutí masa) si rozpustíme sádlo a na něm osmažíme najemno nakrájenou cibulku zasypeme červenou paprikou a minutku takhle smažíme.
Ingredience aneb co potřebujete
1 lžička majoránka
1/2 lžičky drcený kmín
4 lžíce sádlo
4 lžičky mletá sladká paprika
1 kostka masox
3 ks cibule
1/2 lžičky mletá pálivá paprika
4 - 5 stroužků česnek
750 g hovězí přední
podle chuti mletý černý pepř
sůl
podle potřeby voda
tmavá hotová jíška
Postup vaření podle receptu
Přihodíme maso a opékáme dokud není všude zatáhnuté. Jen co začne pouštět šťávu, tak osolíme, opepříme, posypeme kmínem.
Po chvíli zalijeme vodou a promícháme. Poté necháme dusit.
Vedle si necháme rozpustit masox ve vroucí vodě. Tu půl hodině vaření ke guláši přiléváme. Dále již vaříme odkryté. Postupně podle potřeby přisypáváme jíšku. Tak 30minut před koncem přidáme majoránku a prolisovaný česnek. Kdyby se přidal dříve, ztratil by částečně svoji chuť a vůni.
Guláš podáváme s houskovým knedlíkem či vařeným bramborem. Zdobíme cibulkou nakrájenou na kolečka.
Co jste ještě nevěděli o receptu Rychlý hovězí guláš
Rychlý hovězí guláš je oblíbené české jídlo, které spojuje chuť tradiční kuchyně s efektivní přípravou. Tento pokrm se obvykle skládá z kvalitního hovězího masa, cibule a koření, přičemž jeho příprava nezabere více než hodinu. Vynikající aroma a hustá omáčka dělají z guláše skvělou volbu pro rodinný oběd nebo večeři. Podává se nejčastěji s knedlíky nebo chlebem, což dokresluje jeho lahodnost a sytost. Rychlý hovězí guláš je ideální pro ty, kteří si chtějí dopřát domácí jídlo bez zdlouhavého vaření.