Skořicová poleva

Poleva, která dodá vašemu vánočnímu cukroví kořeněnou chuť.
Ingredience aneb co potřebujete
poleva 1/2 lžičky mletá skořice
1 ks bílek
100 g cukr moučka
Postup vaření podle receptu
Prosejeme si moučkový cukr, ke kterému si přidáme olej, bílek a třeme dohladka.
Do toho pak přimícháme skořici.
Tuto polevu musíme co nejrychleji zpracovávat neboť extrémně rychle tuhne.
Co jste ještě nevěděli o receptu Skořicová poleva
Skořicová poleva je lahodný a aromatický doplněk, který skvěle oživí různé dezerty a pečivo. Je vyrobena z cukru, másla a mleté skořice, což jí dodává charakteristickou hnědou barvu a voňavou chuť. Často se používá na záviny, koláče nebo jakékoli pečené dobroty, kde díky ní získají úžasný skořicový nádech. Skořicová poleva se nejenže skvěle hodí na sladkosti, ale také vytváří příjemnou texturu a lesk, který láká oči a vyvolává chuť na další porci.