Toasty s houbami

Toasty s houbami
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Na másle zpěníme cibuli, poté přidáme nakrájené houby, okořeníme a dusíme, dokud nezměknou. Na plech vyložený pečicím papírem rozložíme plátky veky, na ně…

Ingredience aneb co potřebujete

1 veka nebo bageta
lžíce másla
1 větší cibule
500 g hub (žampionů)
sůl
kmín
strouhaný tvrdý sýr
možno kečup

Postup vaření podle receptu

Na rozpuštěném másle zpěníme cibuli, přidáme nakrájené houby, okořeníme a dusíme, dokud nejsou měkké.

Na plech vyložený pečicím papírem dáme plátky veky, na ně přidáme houby, posypeme sýrem a zapečeme. Můžeme přidat kečup a podáváme.

Co jste ještě nevěděli o receptu Toasty s houbami

Toasty s houbami


Toasty s houbami jsou lahodným a rychlým pokrmem, který potěší každého milovníka hub. Tento jednoduchý recept spojuje křupavou topinku s jemně restovanými houbami, česnekem a bylinkami, což vytváří harmonickou chuť. Můžete použít různé druhy hub, jako jsou žampiony, hříbky nebo lišky, které dodají pokrmu unikátní charakter. Podávejte teplé jako předkrm nebo lehký oběd, doplněné o čerstvý salát. Toasty s houbami jsou skvělou volbou pro vegetariány i milovníky masa!

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.4/5 (23 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Předkrm
Štítky: houby, restování, běžný den, večeře, česká, snadný, pro začátečníky, slovenská, pečení, bezmasá jídla, vegetarianské, dušení, předkrmy, teplé

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Toasty s houbami.

Přidat komentář