Čínské závitky

Na drobné kousky si nakrájíme očištěná, osušená kuřecí prsa a na pánvi si je orestujeme. K tomu přidáme zeleninovou směs a také orestujeme. Kdyby jsme to měli moc tekuté, díky rozmražené zelenině, tak vodu z pánvičky slijeme nebo zahustíme solamylem. Osolíme opepříme, přidáme sojovou omáčku, skořici a zázvor. Náplň nám nesmí téct, jinak nepůjde plnit.
Ingredience aneb co potřebujete
500 g kuřecí prsa
1 špetka mletý bílý pepř
1 - 2 lžic solamyl
rýžový papír
500 g mražená zelenina
podle chuti 2 - 3 lžic sójová omáčka
1 špetka mletý zázvor
1 špetka mletá skořice
sůl
podle potřeby olej na smažení
Postup vaření podle receptu
Dále si v míse s vodou připravíme rýžový papír, který by měl být ve většině obchodů k sehnání. Když papír změkne, tak jej naplníme směsí, srolujeme do svitků a konce zatáhneme, aby nám směs nevytekla. Kdyby se nám nedařilo, můžete zkusit zabalit do papírů dvou.
Takto dáváme svitky smažit, dozlatova. Můžeme ihned podávat, s přílohou nebo bez.
Co jste ještě nevěděli o receptu Čínské závitky
Čínské závitky, známé také jako jarní závitky, jsou oblíbeným pokrmem ve východní kuchyni. Tyto křehké rolky jsou zpravidla připravovány z tenkého těsta a