Bramborová kaše pečená ve slanině

Bramborová kaše pečená ve slanině
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Pokud zbyde bramborová kaše, naneste ji hustě na plátky slaniny, zarolujte je a opékejte na rozehřátém oleji, dokud nebudou křupavé. Jako...

Ingredience aneb co potřebujete

bramborová kaše
anglická slanina
olej

Postup vaření podle receptu

Pokud vám zbyde nějaká bramborová kaše, natřete ji silně na plátky slaniny, pak je srolujte a osmažte na horkém oleji, dokud nebudou křupavé. Jako přílohu servírujte zeleninový salát.

Co jste ještě nevěděli o receptu Bramborová kaše pečená ve slanině

Bramborová kaše pečená ve slanině je lahodným a sytým pokrmem, který spojuje jemnost bramborové kaše s křupavým kouzlem slaniny. Připravená z hladké bramborové kaše, která je pečlivě ochucená solí, pepřem a máslem, se obvykle obalí na kousky nakrájenou slaninou a zapeče do zlatova. Tento recept je oblíbený nejen jako příloha, ale i jako hlavní jídlo s nádechem komfortní kuchyně. Křupavé slaniny dodává krémové kaši jedinečný kontrast a bohatou chuť, která potěší každého gurmána.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.9/5 (47 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Hlavní jídlo
Štítky: oběd, běžný den, večeře, levné, česká, snadný, pro začátečníky, smažení, ostatní

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Bramborová kaše pečená ve slanině.

Přidat komentář