Broskvovo - tvarohová buchta - plech

Směsíme vejce, olej, jogurty a cukr, poté přidáme mouku a prášek do pečiva. Jakmile je těsto hustší, přilijeme šťávu z kompotu. Těsto pak rozetřeme na…
Ingredience aneb co potřebujete
15 dkg hladké mouky
15 dkg polohrubé mouky
15 dkg cukru
2 bílé jogurty (150g)
3 celá vejce
100 ml oleje
vanilkový cukr
1/2 prášku do pečiva
plechovka broskví
2 měkké tvarohy
sáček vanilkového pudinku
1 vejce
moučkového cukru (dle chuti)
Postup vaření podle receptu
Spojíme vejce, olej, jogurty a cukr, a poté přimícháme mouku a prášek do pečiva.
Pokud je těsto hustší, přidáme do něj šťávu z kompotu.
Těsto rozprostřeme na plech, který jsme vymazali a vysypali, a na něj umístíme čtvrtky broskví.
V míse smícháme tvaroh s cukrem, pudinkem a vejcem podle vlastní chuti, jak moc máme rádi sladké. Poté naplníme tvaroh do sáčku a kolem broskví ho nastříkáme.
Pečeme v horkovzdušné troubě na 175 °C přibližně 20 minut.
Co jste ještě nevěděli o receptu Broskvovo - tvarohová buchta - plech
Broskvovo-tvarohová buchta je lahodný dezert, který potěší každého milovníka sladkého pečení. Hlavními ingrediencemi jsou šťavnaté broskve a krémový tvaroh, které dohromady vytvářejí dokonalou harmonii chutí. Buchta je jednoduchá na přípravu a jejím pečením naplníte domácnost příjemnou vůní. Podávejte ji teplou nebo vychladlou, s posypem cukru nebo šlehačkou. Tato buchta je ideální volbou na rodinné oslavy nebo jako dezert k odpolední kávě. Připravte si ji na plechu a užijte si skvělý zákusek s přáteli a rodinou!