Domácí brambůrky

Oloupeme a omyjeme si brambory. Vezmeme škrabku a s tou si uděláme tenké plátky.
Ingredience aneb co potřebujete
podle chuti mletá paprika
sůl
podle potřeby brambory
olej na smažení
Postup vaření podle receptu
V nádobě si rozpálíme olej a to tolik, aby nám v něm brambůrky plavaly. Smažíme dozlatova a poté co vyjmeme, tak pokládáme na ubrousek okapat.
Okapané pak dáme brambůrky do mísy, posolíme a promícháme. Je možno udělat si i paprikové použitím papriky koření.
Co jste ještě nevěděli o receptu Domácí brambůrky
Domácí brambůrky jsou skvělou pochoutkou, kterou si snadno připravíte v pohodlí domova. Stačí oloupat a nakrájet brambory na tenké plátky, které následně osmažíte na oleji nebo pečete v troubě pro zdravější variantu. Vynikají křupavostí a můžete je dochutit podle své chuti – solí, bylinkami nebo kořením. Jsou ideální jako svačina nebo příloha k různým jídlům. Domácí brambůrky ohromí přátele i rodinu a stanou se oblíbeným snackem, který budete mít rádi!