Domácí granola

Ovesné vločky vložíme do zapékací misky a pečeme je 10 minut při teplotě 200°C. Po uplynutí této doby je vyjmeme z trouby a do teplých vloček nejprve přidáme suché ingredience...
Ingredience aneb co potřebujete
2 hrnky ovesných vloček
2 lžíce medu
1 lžička kakaa
2 lžíce sušených brusinek
2 lžíce nasekaných lískových oříšků
2 lžíce slunečnicových semínek
oblíbený bílý jogurt
čerstvé maliny
Postup vaření podle receptu
Ovesné vločky vložíme do zapékací misky a Pečeme je 10 minut při teplotě 200°C. Po upečení je vytáhneme z trouby a do teplých vloček přidáme nejprve suché ingredience. Postupně vmícháme kakao, brusinky, lískové oříšky, slunečnicová semínka a nakonec med.
Dobře promícháme a vrátíme do trouby. Pečeme ještě 20 minut. Granolu jsem servírovala s bílým jogurtem a malinami.
Co jste ještě nevěděli o receptu Domácí granola
Domácí granola je skvělý a zdravý způsob, jak začít svůj den. Kombinace ovesných vloček, ořechů, semínek a sušeného ovoce vytváří lahodnou směs plnou vlákniny, zdravých tuků a vitamínů. Je snadno přizpůsobitelná podle chuti, můžete přidat med, javorový sirup nebo oblíbené koření. Podávejte ji s jogurtem, mlékem nebo jako součást smoothie bowls. Tato vyvážená snídaně dodá vašemu tělu energii a udrží vás syté po dlouhou dobu. Vytvořte si vlastní granolu a objevte zdravou alternativu k průmyslově vyráběným snídaňovým cereáliím!