Gulášová polévka

Brambory nakrájíme na menší kostičky a dáme povařit v osolené vodě s kmínem. Mezitím si pěkně osmažíme nakrájenou cibulku do růžova. Na to přidáme maso s utřeným česnekem, solí, pepřem a paprikou a chvilku orestujeme.
Tuhle směsici podlijeme vodou a dusíme dokud nezměkne. Mezi brambory, které nesléváme, vmícháme hotovou masovou směs. Zahustíme nejlépe jíškou a dochutíme majoránkou.
Ingredience aneb co potřebujete
2 ks cibule
dle chuti sůl
30 dkg mleté maso
dle chuti pepř
1 lžička majoránka
1 dl olej
3 lžíce hladká mouka
1 lžička kmín
30 dkg brambory
5 stroužků česnek
30 g sladká paprika
Postup vaření podle receptu
Co jste ještě nevěděli o receptu Gulášová polévka
Gulášová polévka je oblíbené české jídlo, které se vyznačuje svou bohatou chutí a aroma. Tato sytá polévka je tradičně připravována z hovězího masa, cibule, brambor a koření, zejména papriky. Gulášová polévka se často podává s čerstvým chlebem nebo knedlíky, což ji činí ideálním pokrmem na chladné dny. Její vůně a chuť potěší každého milovníka české kuchyně a představuje skvělý způsob, jak zahřát tělo i duši.