Vepřové nudličky s okurkami

Připravíme si maso, které nakrájíme na nudličky. Oloupeme si cibuli a najemno nakrájíme.
Ingredience aneb co potřebujete
3 - 4 ks nakládané okurky
2 ks cibule
1 kostka zeleninový bujón
500 g vepřové maso
podle chuti sůl
mletý černý pepř
worcestrová omáčka
2 lžíce plnotučná hořčice
podle potřeby hladká mouka
olej
Postup vaření podle receptu
V pánvi si rozehřejeme olej a na něm cibulku osmahneme dozlatova. Přidáme maso, osolíme, opepříme, worcester a takhle necháme chvíli podusit. Podle potřeby podlijeme vodou, moukou zahustíme a necháme povařit. Postupně pak přidáváme hořčici, bujon a nakrájené okurky. Opět necháme povařit a to až do doby, kdy je maso měkké.
Jídlo podáváme nejlépe s rýží, ale můžeme zaměnit za těstoviny nebo brambory.
Co jste ještě nevěděli o receptu Vepřové nudličky s okurkami
Vepřové nudličky s okurkami jsou oblíbeným pokrmem, který spojuje chutě masa a čerstvosti zeleniny. Tento jednoduchý, ale lahodný recept se často připravuje na pánvi, kde se vepřové maso marinované v koření restuje do zlatova. Přidání nakrájených okurek skvěle doplňuje chuť a dodává pokrmu svěžest. Podává se nejčastěji s rýží nebo bramborami, což činí z jídel skvělou volbu pro rodinný oběd či večeři. Tato kombinace je nejen chutná, ale i rychlá na přípravu, ideální pro rušné dny.