Pařížský salát

Salát, který běžně najdete v obchodech, po domácku.
Ingredience aneb co potřebujete
3 lžíce sterilovaný hrášek
200 g měkký salám
1/2 lžičky hořčice
1/2 ks cibule
150 - 200 g majonéza
100 g sterilované okurky
podle chuti sůl
worcesterká omáčka
1 špetka cukr
mletý pepř
ocet
Postup vaření podle receptu
Poté, co cibuli oloupeme, ji nakrájíme najemno, okurky a salám na nudličky.
Připravené suroviny dáme do mísy, k nim přidáme majonézu, hrášek a promícháme. Podle chuti a potřeby dochutíme pařížák worcestrovou omáčkou, octem, hořčicí, solí a pepřem. Jestli ho máte rádi sladší, tak můžete přidat trošku cukru. Vše pořádně promícháme a necháme uležet a vychladit.
Podáváme nejlépe s bílým pečivem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Pařížský salát
Pařížský salát je oblíbeným pokrmem, který pochází z francouzské kuchyně. Obvykle obsahuje čerstvou zeleninu, jako jsou rajčata, okurky a papriky, doplněné o různé druhy sýrů a uzenin. V některých variacích se může objevit také vařené vejce nebo zelené fazolky. Salát se často podává s lehkým vinaigrettem, které mu dodává osvěžující chuť. Díky své barevnosti a lehkosti je ideální jako předkrm nebo jako součást letního menu.