Jahodové nanuky s tvarohem

Jahody, tvaroh a studený cukrový sirup rozmixujeme a poté ručně zašleháme pudinkový prášek, který není potřeba vařit. Šleháme po dobu 3 minut, dokud…
Ingredience aneb co potřebujete
300 g očistěných jahod
150 g polotučného tvarohu z vaničky
120 g cukrového sirupu - dle potřeby
20 g vanilkového pudinkového prášku bez vaření Créme Olé
125 ml Ramy krémové na šlehání (v lahvičce) nebo klasické smetany na šlehání
Postup vaření podle receptu
Jahody, tvaroh a studený cukrový sirup spolu rozmixujeme a poté ručním šlehačem vmícháme pudinkový prášek, který není potřeba vařit. Šleháme asi 3 minuty, dokud směs nezhoustne.
Z Ramy nebo třetiny smetany připravíme šlehačku a opatrně ji zapracujeme do směsi.
Naplníme formičky na nanuky a důkladně je zmrazíme. Můžeme také použít cukrářský sáček s hladkou špičkou k naplnění.
Co jste ještě nevěděli o receptu Jahodové nanuky s tvarohem
Jahodové nanuky s tvarohem jsou osvěžující pochoutkou, která spojuje sladkost čerstvých jahod a krémovou chuť tvarohu. Tyto nanuky jsou ideálním způsobem, jak si užít letní dny, a přitom dodržet zdravý životní styl. Příprava je jednoduchá – stačí rozmixovat jahody s tvarohem, přidat trochu medu a směs nalít do formiček. Po zamrazení získáte lahodný dezert, který potěší nejen děti, ale i dospělé. Vyzkoušejte tuto zdravou alternativu ke klasickým sladkostem!