Kedlubnový salát s jablky a mrkví

Kedlubnový salát s jablky a mrkví
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 40 minut
Porce: 4

Zeleninu a jablka zbavíme slupky. Kedlubny, jablka a mrkev nakrájíme na větší pruhy. Jogurt ochutíme citronovou šťávou, přidáme sůl a spolu promícháme s…

Ingredience aneb co potřebujete

300 g kedluben
1 mrkev
2 jablka
1 bílý jogurt
citrónová šťáva
petrželka
sůl

Postup vaření podle receptu

Oškrábeme zeleninu a jablka.

Kedlubny, jablka a mrkev nastrouháme na silnější proužky.

Jogurt dochutíme citronovou šťávou, osolíme a spojíme s ostatními ingrediencemi.

Porcujeme a servírujeme.

Co jste ještě nevěděli o receptu Kedlubnový salát s jablky a mrkví

Kedlubnový salát s jablky a mrkví je lahodný a osvěžující pokrm, ideální pro teplé dny. Kombinace křupavé kedlubny, sladkých jablek a nastrouhané mrkve vytváří harmonickou chuť, která potěší každého milovníka zdravého stravování. Tento salát je bohatý na vitamíny a vlákninu, což ho činí nejen chutným, ale i výživným. Můžete ho podávat jako předkrm nebo jako přílohu k hlavnímu chodu. Navíc je rychlý na přípravu a můžete si ho přizpůsobit podle vlastních chutí.

Líbí se vám recept? Dejte mu 5 hvězd!

Aktuální hodnocení receptu 4.4/5 (27 hlasujících)

avatar autora Tomáš Rohlena
Tomáš Rohlena je všestranná osobnost s bohatým rozhledem. Je velkým fanouškem jídla a občasného vaření. V jeho zájmu jsou i gurmánské zážitky v restauracích. Každou neděli se jeho rodina těší na jeho pravidelný oběd, který jim připraví.
ikona sociální sítě ikona sociální sítě

Kde je recept zařazen?

Kategorie: Salát
Štítky: Zelenina, snadné, rychlé, běžný den, večeře, snadný, pro začátečníky, zeleninové, zdravé, saláty, bylinky, vegetarianské, jablka, do 15 minut

Komentáře

Přidejte první komentář k receptu Kedlubnový salát s jablky a mrkví.

Přidat komentář