Kedlubnový salát s jablky a mrkví

Zeleninu a jablka zbavíme slupky. Kedlubny, jablka a mrkev nakrájíme na větší pruhy. Jogurt ochutíme citronovou šťávou, přidáme sůl a spolu promícháme s…
Ingredience aneb co potřebujete
300 g kedluben
1 mrkev
2 jablka
1 bílý jogurt
citrónová šťáva
petrželka
sůl
Postup vaření podle receptu
Oškrábeme zeleninu a jablka.
Kedlubny, jablka a mrkev nastrouháme na silnější proužky.
Jogurt dochutíme citronovou šťávou, osolíme a spojíme s ostatními ingrediencemi.
Porcujeme a servírujeme.
Co jste ještě nevěděli o receptu Kedlubnový salát s jablky a mrkví
Kedlubnový salát s jablky a mrkví je lahodný a osvěžující pokrm, ideální pro teplé dny. Kombinace křupavé kedlubny, sladkých jablek a nastrouhané mrkve vytváří harmonickou chuť, která potěší každého milovníka zdravého stravování. Tento salát je bohatý na vitamíny a vlákninu, což ho činí nejen chutným, ale i výživným. Můžete ho podávat jako předkrm nebo jako přílohu k hlavnímu chodu. Navíc je rychlý na přípravu a můžete si ho přizpůsobit podle vlastních chutí.