Salát s tuňákem a vejci

Krása a vynikající chuť tkví v jednoduchosti. K přípravě vynikajícího a vydatného salátu postačí jen pár surovin. Tuňák, olivy a zelený salát jsou…
Ingredience aneb co potřebujete
hlávkový nebo jiný salát
tuňák v oleji
1 hrst zelených a černých oliv
1 vejce natvrdo
1 rajče
sůl
mletý pepř
olivový olej podle potřeby
Postup vaření podle receptu
Salát utrhneme a umístíme na talíř.
Vejce uvařené ve slupce nakrájíme na plátky a spolu s kousky rajčete je rozložíme na talíř.
Do středu dáme tuňákové maso a kolem něj rozmístíme nakrájené olivy.
Přidáme sůl a pepř podle chuti, potřeme olejem a podáváme s chlebem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Salát s tuňákem a vejci
Salát s tuňákem a vejci je osvěžující a výživný pokrm, ideální na lehký oběd nebo večeři. Kombinace šťavnatého tuňáka, vařených vajec a čerstvé zeleniny poskytuje bohatou dávku bílkovin a vitamínů. Můžete přidat i zelené listy, rajčata nebo avokádo, což dodá salátu nejen chuť, ale i atraktivní vzhled. Tento salát je snadno připravitelný a skvěle se hodí k různým dresinkům, jako je olivový olej nebo citronová šťáva. Užijte si vydatné a chutné jídlo, které potěší vaše chuťové pohárky!