Kuřecí rizoto s houbami z remosky

Rizoto s kuřecím masem a houbami připravené v remosce je snadné a výživné jídlo, které kombinuje šťavnaté kousky kuřete, voňavé houby a krémovou rýži.
Ingredience aneb co potřebujete
2 kuřecí prsa
1 cibule
50 g slaniny
sůl
pepř mletý
10 rajčátek
1 lžíce mleté papriky
1 hrnek předem namočených sušených hub
1 hrnek hnědé rýže
2 hrnky vývaru (nebo vody)
Postup vaření podle receptu
Na pánvi osmahneme nakrájenou slaninu a cibuli, potom přidáme maso nakrájené na kousky, osolíme a opepříme. Následně přidáme papriku a vše orestujeme.
Všechno přesuneme do mísy remosky, přidáme scezené houby, hrášek, nakrájená rajčata, propláchnutou rýži a zalijeme buď vývarem, nebo vodou.
Dobře promícháme a pečeme v remosce přibližně 35 minut, dokud se tekutina nevsákne.
Co jste ještě nevěděli o receptu Kuřecí rizoto s houbami z remosky
Kuřecí rizoto s houbami z remosky je lahodné a vůní provoněné jídlo, které potěší každého milovníka pohodlného vaření. Kombinace křehkého kuřecího masa, čerstvých hub a aromatické rýže vytváří harmonický pokrm, který je ideální pro rodinné večeře. Remoska dodává rizotu jedinečnou chuť a texturu díky rovnoměrnému propečení všech ingrediencí. Snadná příprava a minimální údržba během vaření zaručuje čas na relaxaci, zatímco jídlo se pomalu a chutně připravuje. Vyzkoušejte tento recept a objevíte oblíbený pokrm pro každou příležitost!