Majonézové kuřecí nudličky

Pokud máte rádi pokrmy z kuřecího masa, určitě byste měli vyzkoušet tento recept. Kuřecí maso marinované v majonéze je neuvěřitelně šťavnaté a chutné.
Ingredience aneb co potřebujete
3 kuřecí řízky (prsa nebo stehenní)
2 lžíce majonézy
1/2 menšího pórku
1 červená paprika (kapie)
1-2 lžíce kvalitní sójové omáčky
1 lžička křenového wasabi
1 lžička mleté papriky
1 lžička granulovaného česneku
kajenský pepř podle chuti
sůl
mletý pepř
olej
Solamyl na zahuštění
Postup vaření podle receptu
Maso nakrájíme na malé kousky. V míse, ve které se bude marinovat, smícháme majonézu se všemi ingrediencemi.
Do směsi přidáme maso a důkladně vše promícháme. Necháme to odležet alespoň na dvě hodiny, nejlépe přes noc.
Pórek nařežeme na půlkruhy a papriku na drobné kousky.
Na pánvi rozpálíme olej a přidáme nakrájené nudličky. Rychle je osmahneme a když zbelají, přidáme zeleninu. Pečeme asi 5 minut, aby maso zůstalo šťavnaté.
Solamyl rozmícháme ve studené vodě podle požadovaného množství jemné omáčky.
Po promíchání Solamylu směs krátce povaříme. Okořeníme podle vlastních preferencí a podáváme s hranolkama nebo rýží.
Co jste ještě nevěděli o receptu Majonézové kuřecí nudličky
Majonézové kuřecí nudličky jsou chutným a jednoduchým pokrmem, ideálním pro rychlou večeři nebo pohoštění hostů. Tento lahodný recept spojuje jemné kousky kuřecího masa s krémovou majonézou, která dodává jídlu bohatou chuť. Nudličky se snadno připravují a dají se podávat s různými přílohami, jako jsou brambory, rýže nebo čerstvý salát. Jsou oblíbenou volbou pro svou kombinaci jednoduchosti a vynikající chuti, která potěší celou rodinu.