Listové těsto na štrúdl

Všechny ingredience promícháme a necháme je dvě hodiny odpočívat. Poté můžeme s těstem začít pracovat.
Ingredience aneb co potřebujete
450 g hladké mouky
250 g Hery
10 lžic mléka
1 lžička octa
2 žloutky
Postup vaření podle receptu
Všechny ingredience spojíme a necháme směs odpočívat po dobu dvou hodin.
Poté můžeme začít s těstem manipulovat.
Co jste ještě nevěděli o receptu Listové těsto na štrúdl
Listové těsto na štrúdl je základním komponentem pro přípravu lahodného jablečného štrúdlu. Těsto je tenké, křehké a chuťově neutrální, což umožňuje vyniknout sladkým nebo slaným náplním. Příprava listového těsta může být časově náročná, avšak mnozí volí zakoupenou variantu, která šetří čas. V kombinaci s jablky, skořicí a rozinkami se listové těsto promění v oblíbený dezert, ideální pro různé příležitosti. Po upečení má štrúdl zlatavou barvu a křupavou strukturu, která potěší každého milovníka sladkostí.