Rychlý Buřtguláš

Ingredience aneb co potřebujete
3 lžíce červená paprika
1 ks cibule
1 ckostka masox
2 ks buřt
3 špetky kmín
4 ks větší brambory
podle chuti sůl
podle potřeby hotová jíška
sladká smetana
olej nebo tuk
Postup vaření podle receptu
Oloupanou cibuli najemno nakrájíme, oloupané brambory nakrájíme na malé kostky, stejně jako uzeninu.
V hrnci rozpálíme tuk či olej, přidáme cibulku a smažíme do sklovata. Poté přihodíme uzeninu a brambory, které zasypeme kmínem, červenou paprikou a chvíli podusíme. Zalijeme nejlépe vývarem, ale můžeme i vroucí vodou smíchanou s kostkou masoxu a vaříme do změknutí brambor.
Těsně před koncem přidáme jíšku a sladkou smetanu. Ještě chvíli povaříme a dochutíme solí.
Buřtguláš se podává nejlépe s chlebem.
Co jste ještě nevěděli o receptu Rychlý Buřtguláš
Rychlý Buřtguláš je lahodný pokrm, který se připravuje z kvalitních buřtů a čerstvé zeleniny. Tento recept je ideální pro rychlou večeři nebo pohoštění přátel. S použitím jednoduchých surovin, jako jsou brambory, cibule a paprika, vznikne sytý a chutný guláš. Díky svému přípravě na jednom hrnci je také časově nenáročný. Stačí jen chvíli povařit a máte hotovo! Rychlý Buřtguláš je perfektní volba pro milovníky sytých, ale rychlých pokrmů.